6 velikih razloga zašto dečiji rođendan slaviti u igraonici

by | Jan 25, 2021

Da li ste se ikad pitali koje su prednosti proslave dečijeg rođendana u igraonici?

Ukoliko ste tradicionalista i “sam svoj majstor” kada je u pitanju organizovanje dečijih rođendana sigurno ste se zapitali: “Čemu sve te igraonice? Ko uopšte proslavlja dečije rođendane u igraonici? Nije li to pomodarstvo?” Budući da se radi o ”delatnost u ekspanziji”, sigurno imate priliku da ova i slična pitanja postavite sve češće, pogotovo ako je vaš “mali čovek” u uzrastu pogodnom za ovaj vid druženja pa dolazi kući oduševljen animatorima, tortama, balonima pa i samim igraonicama.

Iako bi bilo zanimljivo čuti mišljenje i sud mališana kada je u pitanju ova tema, posmatrano iz roditeljskog ugla stvari stoje ovako:

1. Nema štete u stanu.

Prisećajući se odvaljenih lustera, razbijenih figurica, roditelja koji očajnički pokušavaju da spasu Vilerov goblen ili neku drugu uspomenu, složićete se da su vaši živci i vaše uspomene previsoka cena. Fleke po tepihu i meblu su zagarantovani minimum sa kojim se morate pomiriti u slučaju rođendana kod kuće.

2. Mogućnosti da se deca povrede su znatno manje.

Zamislite fotografiju desetogodišnjeg dečaka zaključanog na mansardi višespratnice… u februaru mesecu… ponavljamo “desetogodišnje dete, zaključano na mansardi…” Igraonice su prostori prilagođeni deci i njihovim potrebama, što znači da nema suvišnih i potencijalno opasnih stvari po njihovo zdravlje i bezbednost.

3. Deca se uče timskom radu i funkcionisanju u grupi.

Deca uživaju u osećaju uspeha kada urade nešto dobro ili pobede u nekoj igri. Treba ih što više podticati na druženje i igru jer time uče mnogo više o sebi i drugima i tako razvijaju socijalne veštine. Igrice koje animatori igraju sa decom su tačno prilagođene njihovom uzrastu, kako bi im održali pažnju, a neretko imaju i edukativan karakter.

4. Deca će uživati.

Ako samo zavirite po forumima ili se posavetujete sa roditeljima koji imaju iskustva sa proslavama rođendana u igaonici i kod kuće, lako ćete videti da preovađuje mišljenje da je igraonica bolje rešenje upravo iz razloga što su i deca zadovoljna.

5. Bićete odmorni i raspoloženi roditelji.

Rođendan je jedan od najvažnijih dana u godini za vašeg mališana. Umesto da dan provedete zavijajući kiflice i ribajući stan, provedite vreme sa vašim malim slavljenikom.

6. Ekonomično je (ne “jeftino”).

Proslava rođendana u igraonici može da bude i ekonomična. Najveći broj igraonica ima različite “pakete “ za proslavu rođendana, pa tako uz kombinaciju sopstvenih “kapaciteta” i opcija koje nude same igraonice većina može da napravi “kombinaciju za svoj džep”.

Ukoliko ste iz Novog Sada i želite da svom mališanu priuštite nezaboravan rođendan, Restoran Fontana je pripremio specijalnu ponudu za proslavu dečijih rođendana, gde pored sjajnog provoda za decu ide i izuzetno povoljna cena za roditelje – znatno povoljnije nego da rođendan slavite u sopstvenoj režiji. S tim u vezi napravili smo paket aranžman za 25 dece (u ponudu uračunat zakup prostora, pozivnice, neograničeni sokovi za decu, pica parče za svako dete, dva animatora, kompletan pribor, karaoke i cd sa fotografijama rođendana). Pozovite i proverite.

Pročitajte još…

Avantura zvana organizovanje venčanja

Avantura zvana organizovanje venčanja

Bilo da je vaša lepša polovina izgovorila preliminarno “DA” na neki sasvim romantičan način ili ste jednostavno postigli dogovor oko toga da je došlo pravo...

Fruškogorski maraton 2021. godine

Fruškogorski maraton 2021. godine

1. Fruškogorski Maraton je sportsko takmičarsko rekreativna manifestacija međunarodnog karaktera, koja se odvija na 19. staza različite dužine i različite...

U susret svim novosadskim festivalima

U susret svim novosadskim festivalima

Kao i svakog leta, u Novom Sadu se organizuje niz različitih festivala. Tu su nezaobilazni Exit, Cinema City, Zmajeve dečje igre, Festival uličnih svirača,...

Rezervacije
Naša lokacija