Restoran Fontana

Restoran Fontana se nalazi u starom jezgru Novog Sada u ulici Nikole Pašića u blizini istorijskih znamenitosti, pešačke zone i centralnog gradskog trga. Idealna lokacija, prijatan enterijer i bašta puna zelenila sa fontanom ovaj restoran čini izuzetnim i jedinstvenim.

Sudar tradicije i modernog

Iako je ovo restoran sa velikom tradicijom (radi od 1987. godine) kroz godine poslovanja unosimo moderne tokove u enterijeru i gastronomiji. Hedonistički doživljaj idealnog spoja bogate i raznovrsne kuhinje, vina i jedinstvenog ambijenta učinice da uživate svim čulima.

Fontana je mesto gde neprekidno teče deo društvenog života grada. Odmorite se uz zvuke violine i klavijature dok uživate u vašem društvu i ukusnoj hrani iz naše kuhinje.

U okviru objekta, osim sale za ručak i večeru, nalazi se kafić gde možete popiti kafu i razna bezalkoholna i alkoholna pića. Restoran pruža na raspolaganje zasebnu svečanu salu (kapaciteta do 150 zvanica), zatim, salu do 40 mesta za razne vrste proslava (svadbe, krštenja, rođendane) kao i konferencijsku salu za poslovne sastanke i seminare. Za proslave rođendana, svadbi, punoletstva koncipiranih kao žurke sa DJ-om, možete odabrati klub-diskoteku u prostoriji ispod restorana.

Objekat ima privatnu garažu i komforne i udobne sobe za usluge hotelskog smestaja.

Meni je koncipiran na tradicionalnim specijalitetima kao i jelima internacionalne kuhinje. Kod nas možete probati razna predjela, supe i čorbe, jela od različitih vrsta mesa i ribe, povrća kao i ukusnih poslastica.

PONUDA

Naši kapaciteti

Velika sala

KAPACITET: do 150 osoba

Mala sala

KAPACITET: do 40 osoba

Klub - diskoteka restorana Fontana

Klub-diskoteka

KAPACITET: do 100 osoba

Letnja bašta

KAPACITET: do 120 osoba

Konferencijska sala

KAPACITET: do 150 osoba

Hotel

APARTMANI: od 1 do 5 osoba

Rezervacije
Naša lokacija