O nama

Restoran i hotel Fontana se nalaze u starom jezgru Novog Sada u ulici Nikole Pašića u blizini istorijskih znamenitosti, pešačke zone i centralnog gradskog trga. Idealna lokacija, prijatan enterijer, moderno uređene sobe i bašta puna zelenila sa fontanom ovaj restoran i hotel čine izuzetnim i jedinstvenim.

Sudar tradicije i modernog

Iako je ovo restoran sa velikom tradicijom (radi od 1987. godine) kroz godine poslovanja unosimo moderne tokove u enterijeru i gastronomiji. Hedonistički doživljaj idealnog spoja bogate i raznovrsne kuhinje, vina i jedinstvenog ambijenta učinice da uživate svim čulima.

Fontana je mesto gde neprekidno teče deo društvenog života grada. Odmorite se uz zvuke violine i klavijature dok uživate u vašem društvu i ukusnoj hrani iz naše kuhinje.

U okviru objekta, osim sale za ručak i večeru, nalazi se kafić gde možete popiti kafu i razna bezalkoholna i alkoholna pića. Restoran pruža na raspolaganje zasebnu svečanu salu (kapaciteta do 150 zvanica), zatim, salu do 40 mesta za razne vrste proslava (svadbe, krštenja, rođendane) kao i konferencijsku salu za poslovne sastanke i seminare. Za proslave rođendana, svadbi, punoletstva koncipiranih kao žurke sa DJ-om, možete odabrati klub-diskoteku u prostoriji ispod restorana.

Objekat ima privatnu garažu i komforne i udobne sobe za usluge hotelskog smestaja.

Meni je koncipiran na tradicionalnim specijalitetima kao i jelima internacionalne kuhinje. Kod nas možete probati razna predjela, supe i čorbe, jela od različitih vrsta mesa i ribe, povrća kao i ukusnih poslastica.

PONUDA

Naši kapaciteti

Velika sala

KAPACITET: do 150 osoba

Mala sala

KAPACITET: do 40 osoba

Klub - diskoteka restorana Fontana

Klub-diskoteka

KAPACITET: do 100 osoba

Letnja bašta

KAPACITET: do 120 osoba

Konferencijska sala

KAPACITET: do 150 osoba

Hotel

APARTMANI: od 1 do 5 osoba

Iskustva

Šta kažu naši gosti

Nataša Ilić

lepotaizdravlje.rs

U Novom Sadu mi je omiljeni restoran Fontana, u centru grada koji je potpuno savršen, sa savršenim ambijentom, a pruža i apartmane za višednevne boravke. Često se dešava da svoje goste, nakog snimanja emisije „Neka pesma kaže“, vodim u ovaj restoran. Preporučujem Fontana šniclu, pohovanu piletinu sa susamon i jabuke u šlafroku”

Kimberly (SAD)

Booking.com

Perfect location and cute courtyard restaurant, room is spacious and well decorated, bathroom is luxurious, AC functions well, friendly staff, great value! Highly recommend! (Savršena lokacija i simpatičan dvorišni restoran, soba je prostrana i dobro uređena, kupatilo je luksuzno, klima uređaj funkcioniše dobro, ljubazno osoblje, odlična vrednost! Toplo preporučujem!)

Marianna (Mađarska)

Booking.com

Igen szép és kényelmes szobában voltunk. Tiszta, igényes szálloda, remek környéken. A parkolót tudnak biztosítani. Kimondottan kedves, segítőkész a személyzet. (Bili smo u vrlo lepoj i udobnoj sobi. Čist, sofisticiran hotel u odličnom kvartu. Parking se može obezbediti. Osoblje je posebno ljubazno i uslužno.)

Tom (Belgija)

Booking.com

Amazing room Small price Safe underground parking Helpfull concierge In the area? This is your place to stay! (Neverovatna soba Mala cena Bezbedno podzemno parkiralište Korisni vratar U blizini? Ovo je vaše mesto za boravak!)

Rezervacije
Naša lokacija