Sala do 40 osoba

Obeležite Vaše posebne datume u luksuznoj sali restorana Fontana, u centru Novog Sada. Tradicija od 1987. godine i veliki broj događaja koje smo uspešno organizovali, garantuju da će i vaš proći u najboljem redu.

R

Kapacitet sale do 40 zvanica.

R

Raspored Nakon što sastavite raspored po stolovima i koliko gostiju želite za stolom, napravićemo raspored koji Vam najviše odgovara.

R

Klimatizacija / ventilacija u sali.

R

Vreme trajanja proslave: Početak slavlja po Vašoj želji, trajanje do 1h ujutro.

R

Jelovnik: Što se ponude hrane tiče, ponuda restorana je izuzetno velika. Jelovnik se dogovara sa mladencima po želji.

R

Broj konobara / osoblja: U zavisnosti od broja gostiju. Na dvadeset osoba ide jedan konobar. Način služenja, da li je pojedinačno ili je na ovalima. U dogovoru sa Vama.

R

Pozicija objekta: Hotel Fontana se nalazi u samom centru Novog Sada u blizini pešačke zone i veoma je pristupačan gostima koji dolaze kolima.

R

Parking: Obezbeđen parking prostor za goste u blizini restorana i u restoranu. Parking je udaljen 50 metara od restorana, kod Matice Srpske i može da primi oko 50, 60 vozila. Naš podzemni parking može da primi 16 vozila.

R

FREE ZA MLADENCE: Za mladence i njihovu prvu bračnu noć, hotel Fontana obezbeđuje apartman.

R

Prostor / sala: Sala je renovirana i prilagođena svim vrstama proslava, kako za veći tako i za manji broj gostiju. Sadrži svetlosne efekte. Ima svoj muški i ženski toalet.

Rezervacije
Naša lokacija