Organizacija dečijih rodjendana i punoletstva u Novom Sadu

Restoran Fontana, Nikole Pašića 27

Bez obzira da li je proslava prvog rodjendana ili punoletstva, izaći ćemo Vam u susret shodno Vašim željama a naš tim koji već godinama radi zajedno, pomoći će Vam da i Vaša žurka ili rodjendan Vašeg deteta prodje u najboljem redu.

Na raspolaganju su Vam svi kapaciteti našeg restorana, kao i klub diskoteka, koja je odlična ukoliko je u pitanju proslava 18. rodjendana.

rodjendaonica disko prostor novi sad

Organizujte žurku za 100 ljudi u Fontana klubu

Klub za proslavu rodjendana Novi Sad

Ukoliko slavite rođendan, organizujete žurku ili proslavu bilo kog tipa, na pravom ste mestu. U zavisnosti od broja gostiju i Vaših želja, Fontana restoran može da organizuje žurku u diskoteci ispod restorana, jednoj od sala za proslave ili u samom restoranu.

discotheque in novi sad

Hvala osoblju restorana “Fontana” što su nam ulepšali današnji dan – rođendan moga sina. Bilo je sve NA NIVOU…. Osoblje veoma ljubazno, hrana veoma kvalitetna i ukusna, a cene veoma pristupačne… Topla preporuka svima – NEĆETE SE POKAJATI!!!

Marija Alađi

Saznajte više o Fontani

Ukoliko žeite da organizujete proslavu ili poslovni sastanak, uživate u ukusnim specijalitetima domaće i internacionalne kuhinje, ili Vam treba smeštaj i prenoćište, mi smo tu za Vas. Saznajte više na odgovarajućim stranicama.

organizacija vencanja svadbe u novom sadu restoran fontana

Organizacija venčanja, proslava i svadbi

Ponuda na koju smo posebno ponosni svakako je organizacija proslava i skupova, kako poslovnog tako i privatnog tipa.

Saznajte više o tome kako Fontana restoran može da vam pomogne u obeležavanju vaših proslava i preuzmite besplatan ebook na temu “7 TOP saveta za organizaciju svadbe”

accommodation in novi sad

Hotel Fontana, smeštaj i prenoćište

Za sve one koji traže smeštaj, hotel ili samo prenoćište, restoran Fontana vam nudi ukusno uredjene sobe.

Izaberite jednokrevetnu, dvokrevetnu, trokrevetnu ili četvorokrevetnu sobu koje su naši gosti na booking.com sajtu ocenili ocenom 9 od 10.

fotnana restaurant

Fontana restoran

Nikole Pašića 27, 21000 Novi Sad.
Uz zvukove klavira i violine, uživajte u lepom ambijentu, specijalitetima domaće, internacionalne kuhinje i tradiciji koju negujemo od 1987. godine. Pored toga, nudimo vam i isporuku hrane na zadatu adresu.

Saznajte više o našem restoranu i pogledajte naš jelovnik.

Nikole Pašića 27, 21000 Novi Sad

}

Pon - Čet  07h - 23:00h
Pet - Ned 07h - 00:00h

021/66-21-779
062/345-040

info@hotelfontana.rs

Hotel restoran Fontana na društvenim mrežama

Nadjite nas širom interneta, ili nam pošaljite poruku preko sajta.